Κοπή πίτας και βραβεύσεις τμηματος Τζούντο

Κοπή πίτας και βραβεύσεις τμηματος Τζούντο

pgss pita7

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η ετήσια βράβευση των αθλητών και αθλητριών του Τμήματος Τζούντο του Συλλόγου μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η κα Κλαίρη Δεληγιάννη, Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, ο κος Άρης Μισαηλίδης, Πρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., ο κος Παναγιώτης Τσιάπης, Αντιπρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης, ο κος Δημήτρης Μιχαηλίδης, Γενικός Γραμματέας του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., καθώς και ο κος Κώστας Κανταρτζόγλου, Μέλος του Δ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και Έφορος του Τμήματος Ποδοσφαίρου.

pgss pita8

O Πανιώνιος ΓΣΣ , τη χρονιά που μας πέρασε κατέκτησε συνολικά 85 χρυσά, 56 ασημένια και 59 χάλκινα μετάλλια σε επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.
Πιο αναλυτικά, έχει κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο πέμπτες θέσεις σε βαλκανικό πρωτάθλημα, 5 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα και 5 χρυσά και 4 χάλκινα σε διασυλλογικά πρωταθλήματα ενώ σε ημερίδες 75 χρυσά, 54 ασημένια και 54 χάλκινα.

Θα ξεκινήσουμε με τη βράβευση της καλύτερης αθλήτριας τζούντο του Πανιωνίου ΓΣΣ, την Αγγελική Παπαστάμου, η οποία κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στην κατηγορία των -52 κιλών, ενώ συμμετείχε, εκπροσωπώντας  την Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων που διεξήχθη στην Αθήνα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Επί πλέον, κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στη Βαλκανιάδα Νεανίδων αλλά και την 5η θέση στο διεθνές τουρνουά ILIADIS CUP στην κατηγορία των -52 κιλών.

Συνεχίζουμε με τη βράβευση της αθλήτριας  Εξηνταβελώνη Δανάης η οποία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα -48 κιλά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών και ασημένιο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Επίσης, συμμετείχε εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων της Αθήνας.

Να τονίσω ότι χάρη στις 2 αυτές αθλήτριές μας, την Αγγελική και τη Δανάη, ο σύλλογός μας κατέκτησε την πρώτη θέση σε συλλογικό επίπεδο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών αλλά και στο αντίστοιχο των Νεανίδων.

Συνεχίζουμε με τη βράβευση των διακριθέντων αθλητών και αθλητριών στους παίδες και κορασίδες Α,τους Γ. Χρυσάκη, Μ. Κατσούλη και Θ. Αρβανίτη οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά 25 μετάλλια εκ των οποίων τα 17 είναι χρυσά.

Πρώτα, ο Γιάννης Χρυσάκης, με χρυσό μετάλλιο στα -55κ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων Α και 5η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Η Μυρτώ Κατσούλη, με χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Α και συμμετοχή στο βαλκανικό πρωτάθλημα στην κατηγορία των -57 κ.

Ο Θάνος Αρβανίτης, με ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων Α και 5η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Σημειώνουμε ότι ο Θάνος κατέχει την πρώτη θέση στην κατάκτηση χρυσών μεταλλίων για το 2014,οκτώ συνολικά.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι ο Πανιώνιος κατέκτησε σε συλλογικό επίπεδο την 3η θέση στη γενική κατάταξη του πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Α.

Σε ότι αφορά στις διακρίσεις μας στα διασυλλογικά πρωταθλήματα, βραβεύονται οι Σαρηγεωργίου Παναγιώτης(55), Αλατζά Μαρηλία (+57), Σαρσαρούδη Ελευθερία (36), Κοντοκώστας Νικηφόρος (36) και Στελλάκης Λουκής(51).
Ολοι, κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Β Νοτίου Ελλάδος.

Χάλκινα μετάλλια στο ίδο πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Καστρινέλης Παναγιώτης (45) αλλά και την 5η θέση στο διεθνές τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία, Σαρσαρούδη Παναγιώτα (36), Τσακίρης Δημήτρης (51) και Ασμανή Κατερίνα (57).

Ολοι μαζί κατέκτησαν 42 μετάλλια εκ των οποίων 22 χρυσά, αποτέλεσμα που ώθησε τον Πανιώνιο στην πρώτη θέση σε συλλογικό επίπεδο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Β.

Συνεχίζουμε με τη βράβευση των αθλητών Ανδρίτσου Δημήτρη (73 κ. εφήβων), Νικολέτου Στρατή (60κ. παίδων Α) ΚΑΙ Ντανίλο Σμιρνόφ (30 κ. παίδων Β) που κατέκτησαν συνολικά 15 μετάλλια σε τουρνουά.

Στις κατηγορίες τζούνιορ Α και Β βραβεύονται :
Στους τζούνιορ Α, οι Αφεντουλίδης Βασίλης ο οποίος είναι και ο μόνος αήττητος αθλητής του Πανιωνίου με 6 χρυσά μετάλλια στο ενεργητικό του και ο Κατσούλης Αλέξανδρος (42).
Στους τζούνιορ Β, οι Κοντοκώστας Νίκος (24), Σοπιλίδης Φάνης (24) και Σεριφόπουλος Μάνθος (45). Οι ανωτέρω κατέκτησαν συνολικά 30 μετάλλια εκ των οποίων τα 22 χρυσά.

Άλλη μία κατηγορία βραβευόμενων, οι Κωνσταντινίδης Ορέστης (30) στους τζούνιορ Α, Χατζημιχάλης Δημήτρης (27) και Μαρινάκης Σταύρος (33) στους τζούνιορ Β, καθώς και οι Σοπιλίδης Γιώργος (21) με 5 χρυσά μετάλλια, Μεγαλούδης Απόστολος (27) και Λαζίδη Αννα (27) στα σούπερ-μίνι. Τα παιδιά αυτά μας έφεραν 33 συνολικά μετάλλια εκ των οποίων 6 χρυσά.

Τελευταία βράβευση για την ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση στο ομαδικό τουρνουά τζούνιορ Α του ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΠ και που είναι οι Αφεντουλίδης Βασίλης, Κατσούλης Αλέξανδρος, Κωνσταντινίδης Ορέστης, Μαργαρώνης Ηλίας και Κοκκαλάκης Νίκος.

Υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν φέρει μετάλλια στο σύλλογο και θα θέλαμε να αναφέρουμε τα ονόματά τους:
Στους Ανδρες, ο Κώστας Αμανατιάδης, στους νέους ο Ιορδάνης Πέτρου, στους εφήβους ο Κώστας Σαμψάκης, στους παίδες Α οι Παναγιώτης Στελλάκης και Κώστας Ξουραφάς, στους παίδες Β οιΤάσος Καραμανώφ και Μάνος Κοπτερός, στις Κορασίδες Β η Μαριλένα Μπακάλη, στους τζούνιορ Α οι Αρτεμη Μπότση, Τζωρτζίνα Μπολέτη και Ηλίας Μαργαρώνης, στους τζούνιορΒ οι Αλέξανδρος Τσορμπατζίδης, Χρυσή Μανωλάκη και Δέσποινα Αλατζά και στους σούπερ-μίνι οι Μάριος Μοσχολιός,Γιάννης Ταρνάρης, Νικηφόρος Δελαγραμμάτικας και Βασίλης Μπυρίτης.

Ευχόμαστε το 2015 να προστεθούν ακόμα περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες με ακόμα περισσότερες διακρίσεις.

pgss pita7 pgss pita8
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana