Πανιώνιος και NET360…

Πανιώνιος και NET360…

sitelogo

Το νέο, ανανεωμένο, panionios.gr είναι πλέον γεγονός. Η ευγενική χορηγία της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων, της NET360 που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη, βοήθησε ώστε να είμαστε πλέον σε θέση να σας παρουσιάσουμε έναν υπερσύγχρονο ιστότοπο, που θα αναβαθμίσει την Πανιώνια ενημέρωση.

Το νέο panionios.gr χαρακτηρίζεται από την λειτουργικότητά του, ενώ ενσωματώνει, για πρώτη φορά σε επίσημη ιστοσελίδα συλλόγου, το διπλό πρωτοσέλιδο. Με την επιλογή “ΠΑΕ” ή “Ερασιτέχνης” έχετε την δυνατότητα πλέον να βλέπετε δύο διαφορετικά sites που θα αναφέρονται σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο ιστορικότερος σύλλογος της χώρας.

Παράλληλα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, έχει γίνει η σχετική πρόβλεψη για την ενσωμάτωση τόσο του “panionios web radio”, όσο και της “panionios web tv”, για τα οποία ευελπιστούμε ότι θα είμαστε σε θέση να τα παρουσιάσουμε το επόμενο διάστημα.

Μια νέα συνεργασία ξεκινάει για την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αλλά και για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΣΣ, με στόχο την καλύτερη κάλυψη όλων των αθλημάτων και την προβολή του αθλητικού, πολιτιστικού και κοινωνικού έργου του συλλόγου μας. 

Σε λίγες ημέρες το νέο panionios.gr που αποτελεί και την μοναδική επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας θα αποκτήσει την πλήρη μορφή του και θα μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση στην Πανιώνια Οικογένεια.  

Ευχαριστούμε την “NET 360” για την χορηγία της, αλλά και την εταιρεία “ATCOM” για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana