Φιλική… εξάρα με ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Φιλική… εξάρα με ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

PANTELIS

Ο Πανιώνιος επικράτησε 6-1 του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας που έγινε στην Νάουσα. Οι παίκτες του Νίκου Παντελή, δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από τους αντιπάλους τους και είχαν έτσι την δυνατότητα να “ξεμουδιάσουν” από τις σκληρές προπονήσεις.

Η ομάδα της Ημαθίας προηγήθηκε με γκολ του Κίτσα, όμως ο Μάρκος Ντούνης με δύο γκολ στο 30′ και το 33′ ανέτρεψε το σκορ. Με 2-1 τελείωσε το ημίχρονο και στην επανάληψη ο Πανιώνιος σημείωσε άλλα 4 τέρματα. Σκόρερ οι Καμπάνταης (51′), Λαμπρόπουλος (με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι στο 78′), Πάνος (81′) και Σταυροθανασόπουλος (90′).

Ο Πανιώνιος είχε και δύο δοκάρια, σε προσπάθειες των Μαρουκάκη, Μπούζα.

Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου: 
Ανέστης, Κούρντι, Παντίδος, Κουλουχέρης, Ποζίδης (30′ Κωτσαλάς), Γκέζος (30′ Ζυγογιάννης), Μητρόπουλος, Ντούνης, Σπανός (30′ Σμυρλής), Μπούζας, Μαρουκάκης.

Η ενδεκάδα του δεύτερου ημιχρόνου: 
Ανέστης, Πάνος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (78′ Ζυγογιάννης), Κωτσαλάς (60′ Κορκόντζελος), Σταυροθανασόπουλος, Καλτσάς, Παναγιωτούδης (75′ Μπεγλεκτσής), Σμυρλής (60′ Βλάχος), Μενδρινός, Καμπάνταης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Νίκος Παντελής, δήλωσε στο panionios.gr: “Ηταν περισσότερο μια δυνατή προπόνηση, για να ξεφύγουν οι παίκτες από τη ρουτίνα. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση που έδειξαν. Φυσικά περισσότερα θα δούμε στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, όπως αυτό με την Βέροια, όπου και θα μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα”.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana