Η ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων

Η ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων

apo1

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα ανακαίνισης των εσωτερικών χώρων του σταδίου της Νέας Σμύρνης. Τα αποδυτήρια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τα γραφεία των προπονητών, των διαιτητών και των φιλοξενούμενων αλλάζουν όψη και πλέον εκσυγχρονίζονται προκειμένου να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τόσο της δικής μας ομάδας, όσο και να προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενούς μας.

Συγκεκριμένα, τα αποδυτήρια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ απέκτησαν πλέον νέους πάγκους για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και νέα όψη πάντα σε… κυανέρυθρο φόντο. Επίσης έγινε επέκταση στους χώρους, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες της ομάδας μας.

Ανάλογα είναι και τα έργα που έγιναν στα γραφεία των προπονητών, τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και των διαιτητών. Μόλις ολοκληρωθούν τα έργα ανακαίνισης, θα υπάρξει πλήρες φωτορεπορτάζ. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι χώροι θα είναι έτοιμοι προς χρήση στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής περιόδου, αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Περισσότερες φωτογραφίες από τα έργα στα αποδυτήρια, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ στο facebook (https://www.facebook.com/www.panionios.gr).

apo1
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana