Η “κυανέρυθρη” πρεμιέρα για το 2013-14

Η “κυανέρυθρη” πρεμιέρα για το 2013-14

agiasmos2013-14

Παρουσία περίπου 700 οπαδών της ομάδας, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση για την περίοδο 2013-14 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Οι παίκτες γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο, που έδειξε με τον τρόπο του πως θα είναι κοντά στην ομάδα, προκειμένου να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Ο προπονητής Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, στις δηλώσεις του για τη νέα περίοδο, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είναι η δεύτερη σεζόν εξυγίανσης μέσα από την αγωνιστική σωτηρία. Ξέρω ότι δεν αρμόζει στον Πανιώνιο αυτός ο στόχος. Υπάρχει ένα σταθερός κορμός από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε και νέα παιδιά. Νομίζω ότι με την κατάλληλη δουλειά θα βγει κάτι καλό”.

Ο Κώστας Μενδρινός που μόλις το πρωί της Τετάρτης ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο χρόνια, τόνισε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Χρειάζεται συλλογική δουλειά. Είναι θετική η παραμονή του Παναγόπουλου που ξέρει τις ανάγκες και τα αποδυτήρια. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχουμε. Κάθε Κυριακή θα ματώνουμε τη φανέλα”.

Δηλώσεις έκαναν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο Ματθαίος Μαρουκάκης σχολίασε: “Ήρθα σε έναν ιστορικό σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται τη νέα σεζόν. Η ομάδα έχει νέα παιδιά που έχουν όρεξη για δουλειά, αλλά και κάποιους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές”.

Ο Μανώλης Ζαχαράκης είπε από την πλευρά του: “Έφυγα από μία ιστορική ομάδα (σ.σ. ΟΦΗ) και ήρθα σε μία επίσης πολύ ιστορική ομάδα. Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας και του κόσμου. Στόχος είναι να πάμε καλύτερο από πέρυσι και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο”.

Τέλος ο Ξενοφώντας Πάνος, επεσήμανε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Σούπερ Λιγκ και μέσα στο γήπεδο ελπίζω να δείξω ότι καλύτερο μπορώ, ώστε να βοηθήσω και εγώ την ομάδα”.

agiasmos2013-14
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana