Ο Νίκος Παντελής νέος προπονητής του Πανιωνίου

Ο Νίκος Παντελής νέος προπονητής του Πανιωνίου

PANTELIS

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παντελή. Ο Νίκος Παντελής έχει διατελέσει παίκτης του συλλόγου, ενώ ήταν μέλος και του τεχνικού επιτελείου του Πανιωνίου. Ειδικότερα την περίοδο 2005-06 εργάστηκε και ως πρώτος προπονητής της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ο Νίκος Παντελής, έκανε την ακόλουθη δήλωση στο panionios.gr: “Αποτελεί τιμή για εμένα, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου. Μετά από τόσα χρόνια στην προπονητική, μου δίνεται η ευκαιρία να εργαστώ στον σύλλογο της καρδιάς μου, στον οποίο ουσιαστικά βρίσκομαι από 13 ετών και έχω υπηρετήσει και ως παίκτης, αλλά και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, όμως θεωρώ ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Ο Πανιώνιος χρειάζεται την στήριξη όλων και περιμένουμε και από τους οργανωμένους και μη οπαδούς μας, να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμή μας, στεκόμενοι στο πλευρό των προσπάθειών μας”.

Ο Νίκος Παντελής, θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Νάουσα, όπου και θα συναντήσει την αποστολή της ομάδας και θα ξεκινήσει ουσιαστικά την προετοιμασία για τη νέα περίοδο.

PANTELIS
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana