Στα “κυανέρυθρα” ο Μαρουκάκης

Στα “κυανέρυθρα” ο Μαρουκάκης

Maroukakis Tsavalos

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Ματθαίο Μαρουκάκη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 23χρονος επιθετικός, που αγωνίστηκε πέρσι στην Καλλιθέα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, για την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία που μου δίνουν. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους και για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης έχει γεννηθεί στις 4 Ιανουαρίου 1990 έχει ύψος 1.85 και βάρος 84 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλλιθέα, στην οποία έχει αγωνιστεί συνολικά 143 φορές και έχει σκοράρει 38 τέρματα. Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια κυπέλλου και έχει σκοράρει 3 φορές.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, λόγω των καθημερινών ανυπόστατων δημοσιευμάτων αναφορικά με “μεταγραφικούς” στόχους της, θέλει να υπενθυμίσει πως μοναδική έγκυρη ενημέρωση για τις μεταγραφές, τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών καθώς και όλα τα θέματα της ομάδας, είναι αποκλειστικά αυτή που γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Maroukakis Tsavalos
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana