Ο Αγιασμός της περιόδου 2014-15

Ο Αγιασμός της περιόδου 2014-15

proti2014-15

Παρουσία 500 περίπου οπαδών του Πανιωνίου, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Ιουνίου, η πρώτη προπόνηση για την περίοδο 2014-15. Πριν από το ξεκίνημά της, τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον Πάτερ Αθανάσιο Διονυσόπουλο, ο οποίος και ευχήθηκε στην ομάδα μας να πετύχει τους στόχου της.

Ο προπονητής Δημήτρης Τερεζόπουλος, μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του τόνισε: “Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλη την οικογένεια του Πανιωνίου υγεία και να έχουμε μία χρονιά επιτυχημένη, γιατί θα είναι πάρα πολύ δύσκολη με βάση τα προβλήματα που υπάρχουν. Σαν άνθρωπος όμως είμαι αισιόδοξος και ελπίζω και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και στο τέλος θα χαμογελάμε γιατί η ομάδα θα έχει πετύχει τον στόχο της. Είμαι αισιόδοξος. Θεωρώ ότι και άλλες ομάδες έχουν προβλήματα. Ο Πανιώνιος είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα και με βάση αυτό, αλλά και την δουλειά που θα γίνει, νομίζω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά”.

Ο Αμίρης Κούρντι, από την πλευρά του τόνισε: “Καλή χρονιά σε όλους. Ξεκινάμε φέτος μία πολύ δύσκολη χρονιά, ίσως δυσκολότερη και από την περσινή. Εγώ είμαι αισιόδοξος πως θα πάνε καλά τα πράγματα. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και όλα τα άλλα θα έρθουν. Ο Πανιώνιος έχει μάθει στα δύσκολα και πιστεύω ότι και φέτος θα ανταπεξέλθουμε έτσι όπως πρέπει. Σίγουρα είναι δύσκολες οι καταστάσεις στην ομάδα. Γι’ αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ, για να λύσουμε τα προβλήματα μαζί με τους προπονητές και όλο το τιμ της ομάδας. Είναι οριστικό ότι συνεχίζω και φέτος στον Πανιώνιο”.

Τέλος, ο Παύλος Μητρόπουλος επεσήμανε: “Τα τελευταία χρόνια είδαμε ότι στον σύλλογο υπήρχαν διοικητικά προβλήματα, αλλά πιστεύω η τωρινή διοίκηση κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Ήταν ο τρόπος που με προσέγγισαν, με έδειξαν ότι με ήθελαν και γι’ αυτό έμεινα”.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana