Ανακοίνωση Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Ανακοίνωση Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

SIMA PGSS Στις 9 Ιουλίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης η τελετή λήξης των Αθλοδιακοπών 2014, τις οποίες διοργανώνει ο Ο.Ν.Α.

Ο χώρος σίγουρα δεν είναι κατάλληλος να εξυπηρετήσει σε συνθήκες καύσωνα χιλιάδες αθλητές, γονείς και κηδεμόνες, ενώ είναι προφανές ότι ο συνωστισμός τόσο μεγάλου πλήθους ανθρώπων θέτει σημαντικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Με κατάπληξη ακούσαμε τον Αντιδήμαρχο Νέας Σμύρνης  κ. Πολύδωρο Συρίγο να λέει ότι η ταλαιπωρία οφείλεται στο ότι ο Πανιώνιος δεν παραχώρησε το στάδιο Νέας Σμύρνης.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ουδέποτε αρνήθηκε την παραχώρηση του σταδίου. Ο μοναδικός χώρος που δεν θα μπορούσε να παραχωρηθεί ήταν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου και αυτό για λόγους συντήρησης του χλοοτάπητα και συμβατικών δεσμεύσεων της ΠΑΕ έναντι της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος.

Θεωρούμε ότι η τελετή λήξης θα μπορούσε να διεξαχθεί στο ταρτάν του σταδίου χωρίς να υποβληθούν οι γονείς και οι νεαροί αθλητές στο μαρτύριο και χωρίς να τεθεί το παραμικρό θέμα ασφαλείας.

Κατόπιν αυτού διατυπώνουμε και εμείς τη λύπη μας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν χιλιάδες γονείς και αθλούμενοι χωρίς όμως υπαιτιότητα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana