Στο Καϊμακτσαλάν ο Χρήστος Δάρας

Στο Καϊμακτσαλάν ο Χρήστος Δάρας

daras terazopoulos


Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του Πανιωνίου στο Καϊμακτσαλάν. Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές, δέχτηκαν το Σαββατοκύριακο την επίσκεψη του προέδρου Χρήστου Δάρα.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του Πανιωνίου στο Καϊμακτσαλάν. Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές, δέχτηκαν το Σαββατοκύριακο την επίσκεψη του προέδρου Χρήστου Δάρα, ο οποίος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά την δουλειά που γίνεται ενόψει της νέας περιόδου.

Ο κ. Χρήστος Δάρας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, αλλά και από το επίπεδο των εγκαταστάσεων του “Lithos Hotel & Spa” το οποίο και φιλοξενεί την αποστολή του Πανιωνίου.

Από την πλευρά του ο προπονητής Δημήτρης Τερεζόπουλος, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, τόνισε: “Ολοκληρώσαμε την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας στο Καϊμακτσαλάν και πλέον μπορούμε να εξάγουμε τα πρώτα συμπεράσματα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά όλων μέχρι στιγμής. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, βλέπουμε καθημερινά τους παίκτες να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη”.

 

daras omadiki

 

Το “Lithos Hotel & Spa” διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις της ομάδας. Το γήπεδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ και το γυμναστήριο παρέχει όλες τις δυνατότητες για την προπόνηση αθλητών της Super League.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος επεσήμανε επίσης: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση, αλλά και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την άψογη φιλοξενία τους, αλλά και για την διάθεση που δείχνουν προκειμένου να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις μας”.

 

daras omadiki2

daras terazopoulos daras omadiki daras omadiki2
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana