Η προπόνηση της Πέμπτης

Η προπόνηση της Πέμπτης

vari1

Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο της Βάρης, συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Το πρόγραμμα εκτελέστηκε κάτω από συνεχή βροχόπτωση, παράγοντας όμως που δεν αποδείχθηκε και ανασταλτικός, καθώς αυτό που κυριάρχησε ήταν το πάθος στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Για μια ακόμα ημέρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής, προκειμένου οι παίκτες να αφομοιώσουν πλήρως την φιλοσοφία του και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης.

Ο Δημήτρης Κολοβός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η συμμετοχή του διεθνούς επιθετικού στον αγώνα της Κυριακής, θα αποσαφηνιστεί στις επόμενες δύο προπονήσεις. Από κει και πέρα, όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του έμπειρου προπονητή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε την Πέμπτη και τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

“Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από μόνος του σαν όνομα αποτελεί πρόκληση, αλλά και το γεγονός ότι στην ομάδα βρίσκονται πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές, ήταν θα έλεγα το “κλικ” για να δεχθώ την πρόταση του συλλόγου”, τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA.

ouzounidis diloseis

Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή στις 11:00 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

vari

ouzounidis diloseis
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana