Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στηρίζει το ίδρυμα “Θεοτόκος”

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στηρίζει το ίδρυμα “Θεοτόκος”

theotokos

 

Το Iδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση “Η Θεοτόκος” επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος, ο γενικός διευθυντής της SuperLeague κ. Μιχάλης Αναγνώστου και αντιπροσωπεία από τις ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Ατρόμητος Αθηνών, Παναθηναϊκός προκειμένου να συναντήσουν τα παιδιά, να μοιράσουν αθλητικό υλικό και δώρα και να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την υποστήριξή τους στο έργο που επιτελεί το προσωπικό του Ιδρύματος. 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκπροσωπήθηκε από τους ποδοσφαιριστές, Νίκο Γιαννακόπουλο, Σπύρο Φουρλάνο, οι οποίοι και μοίρασαν δώρα στα παιδιά του ιδρύματος. 

Από την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών παρευρέθηκαν η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Κάτια Κοξένογλου και οι ποδοσφαιριστές Λουίζ Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία και Κυριάκος Κιβρακίδης.

Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Σπυρόπουλος και Γιάννης Σταματάκης.

Την Super League και τις ΠΑΕ υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Κρίτων Νεόφυτος και ο γενικός διευθυντής κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα μαζί σας. Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπροσώπους του Ιδρύματος αλλά και σε εσάς τα παιδιά για την καθημερινή προσπάθεια που κάνετε» και συνέχισε: «Η Super League δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Σήμερα δείχνει και το κοινωνικό της πρόσωπο. Εύχομαι Καλή Χρονιά, με υγεία».

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Κρίτων Νεόφυτος αφού ευχαρίστησε την Super League και τις ΠΑΕ για την πρωτοβουλία και την στήριξή τους, είπε απευθυνόμενος στα παιδιά: «Σήμερα βρίσκεται μαζί η Super League και οι ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Πανιώνιος. Μας προσέφεραν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και πολλά αναμνηστικά δώρα, αλλά και τις επίσημες μπάλες του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε πολύ και εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους».

Νίκος Γιαννακόπουλος (ΠΑΕ Πανιώνιος): «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να στηρίξουμε την πολύ σημαντική προσπάθεια που γίνεται. Να βοηθήσουμε και εμείς όπως μπορούμε. Η δουλειά που γίνεται στο Ίδρυμα είναι πολύ σημαντική».

Λίγα λόγια για το ίδρυμα «Η Θεοτόκος»

Το Ίδρυμα «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ»  είναι κοινωφελής, μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός Ν.Π.Ι.Δ. το οποίο συστάθηκε το 1954 και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ο οργανισμός εξυπηρετεί παιδιά και νέους με Νοητική Υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές ανεπάρκειες, καθώς επίσης και τις οικογένειές τους. Στα βασικά χαρακτηριστικά του τρόπου εσωτερικής λειτουργίας και διοίκησης του Ιδρύματος συγκαταλέγονται η δημοκρατική διαδικασία λήψης αποφάσεων και η διοικητική αυτοτέλεια αυτού. Αποστολή του Ιδρύματος είναι η εκπαίδευση παιδιών και νέων.

 Δείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος: http://www.theotokos.gr

theotokos
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana