ΠΑΝΙΩΝΙΑ… Γιορτή

ΠΑΝΙΩΝΙΑ… Γιορτή

giorti9

Η ΠΑΕ Πανιώνιος πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της, για την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό και τις οικογένειές τους.

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έφτασαν στον χώρο με τους δικούς τους ανθρώπους, ενώ τα πολλά μικρά παιδιά έδωσαν άλλον τόνο στην εκδήλωση παίζοντας συνεχώς και με τoν Ίωνα, την γνωστή μασκότ-Πάνθηρα του Πανιωνίου.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Ιστορικού, Χρήστος Δάρας, ο οποίος και τόνισε: “Δεν είμαι μόνο εγώ ο Πρόεδρος. Πρόεδροι είμαστε όλοι από την διοίκηση. Δεν έχουμε μεταξύ μας τίτλους, το κοινό που έχουμε όλοι μεταξύ μας είναι ότι προσπαθούμε να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να καταφέρει αυτή η ιστορική ομάδα να σταθεί όπως πρέπει. Έχουμε την ευτυχία να σας βλέπουμε τέτοια μέρα όλους εδώ. Αγκαλιασμένοι, ενωμένοι σαν μία οικογένεια και πιστεύουμε ότι έτσι θα είμαστε έως το τέλος της σεζόν”. Αναφερόμενος προς τους παίκτες του είπε: “Να είστε ο ένας για τον άλλον, ώστε να μπορέσετε να βοηθήσετε αυτό που έχουμε προσπαθήσει να πετύχουμε και εμείς. Όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Κυριάκος Σκούρας, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ξεκινώντας πέρυσι το Καλοκαίρι θέλω να ευχαριστήσω περισσότερο αυτά τα παιδιά (σ.σ. τους παίκτες) που μας εμπιστεύθηκαν, αλλά και τους εμπιστευθήκαμε. Πλέον υπάρχει νέο πνεύμα στον Πανιώνιο και πλέον και το 2015 όλοι μαζί πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα είναι και καλύτερα. Αυτή η εκδήλωση που έγινε είχε να γίνει πολλά χρόνια στον Πανιώνιο. Ευχαριστούμε τον χορηγό για την εκδήλωση”.

Αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στον Μαρίνο Ουζουνίδη συμπλήρωσε: “Θα έχουμε μεγάλη συνέχεια και φέτος και του χρόνου. Είμαι σίγουρος πως θα δώσετε και την ψυχή σας για να επιτευχθούν οι στόχοι μας.
Ευχαριστούμε επίσης και τον Μαρίνο Ουζουνίδη που μας εμπιστεύθηκε και ήρθε στην ομάδα, όπως επίσης και τους υπαλλήλους που έμειναν μαζί μας για να δώσουμε τη μάχη. Θα είμαστε αντάξιοι σε αυτά που σας υποσχεθήκαμε και σε όσα είπαμε ότι θα κάνουμε”.

Τέλος, ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νίκος Ζαμάνης από την μεριά του τόνισε: “Εύχομαι σε όλους υγεία. Ο νέος χρόνος να μας βρει σιδερένιους, να πατήσουμε γερά στην κατηγορία για να βάλουμε τα θεμέλια για του χρόνου”.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε δώρα που δόθηκαν σε όλα τα παιδιά από τον “Ίωνα”, ενώ το… μενού είχε πλούσιο μπουφέ, τον οποίο και τίμησαν όλοι!

Επίσης, μοιράστηκαν τα γούρια για τη νέα χρονιά, από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκο Ζαμάνη, σε προπονητές, παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό

*Χορηγός της εκδήλωσης ήταν τα ζαχαροπλαστεία “Μελιστάλακτο“, όπου με τα υπέροχα γλυκά, αλλά και την κυανέρυθρη τούρτα που έφτιαξε γλύκαναν τον κόσμο!

*Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η ιστοσελίδα, panionianea.gr.

*Το ξενοδοχείο “Palace“, στο οποίο δαμένει η αποστολή του Πανιωνίου στα εντός έδρας παιχνίδια, πρόσφερε την αίθουσα για την εκδήλωση.

*Η εταιρία ένδυσης MEXX προσέφερε δωροεπιταγές για τα παιδιά των υπαλλήλων.

* Φωτορεπορτάζ από την ΠΑΝΙΩΝΙΑ Γιορτή θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ στο Facebook.

Βράβευση Ιμπαγάσα

Πριν ξεκινήσει η κυανέρυθρη γιορτή πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο η βράβευση του Αριέλ Ιμπαγάσα ως MVP της 16ης αγωνιστικής.

To σχετικό βραβείο παρέδωσαν στον Αργενινό μέσο οι Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας, με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή, παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί, να εμφανίζεται ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαρούμενος.

Μάλιστα, ο “Κάνιο” πόζαρε και με τον… Ίωνα!

giorti9
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana