Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο: Στην Πρώτη Θέση οι Κορασίδες Α’

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο: Στην Πρώτη Θέση οι Κορασίδες Α’

PS-me-perigramma

Το Σαββατοκύριακο 21/22 Φεβρουαρίου 2015 διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων Α, καθώς και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Β με τη συμμετοχή 44 σωματείων και 650 αθλητών και αθλητριών.

Στα πρωταθλήματα αυτά ολόκληρη η αγωνιστική ομάδα τζούντο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ενώ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’.

 

Η ομάδα μας κατέκτησε επίσης και ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α, με δύο χρυσά, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια.

Επιπλέον, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων και στο αντίστοιχο των Νέων Γυναικών, η ομάδα του Πανιωνίου κατέκτησε από ένα χρυσό στις κατηγορίες των -57 κιλών αντίστοιχα με την Αγγελική ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ.
Τέλος, στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Β, η ομάδα μας κατέκτησε ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά, τα μετάλλια :

Παίδες  Α’

-46κ. Καστρινέλης Παναγιώτης, χάλκινο.
Συμμετείχαν επίσης οι Στέλιος Κρασανάκης στα -46κ. (2 νίκες), Γιάννης Χρυσάκης στα -55κ., Δημήτρης Τσακίρης στα -55κ., ενώ, στην ίδια κατηγορία οι Στελλάκης Λουκής και Παναγιώτης Σαρηγεωργίου με τρεις νίκες ο καθένας κατέκτησαν την Πέμπτη θέση.

Κορασίδες Α

-40κ. Σαρσαρούδη Ελευθερία, χρυσό
-69κ. Αλατζά Μαρηλία, χρυσό.
-57κ. Κατσούλη Μυρτώ, ασημένιο.
-40κ. Σαρσαρούδη Παναγιώτα, χάλκινο.

Νεάνιδες

-57κ. Παπαστάμου Αγγελική, χρυσό.

Νέες Γυναίκες

-57κ. Παπαστάμου Αγγελική, χρυσό.

Παίδες Β

-38κ., Κοντοκώστας Νικηφόρος, χρυσό.
-32κ., Ντανίλο Σμιρνόφ, χάλκινο.
-42κ., Καραμανώφ Αναστάσιος, χάλκινο.
Συμμετείχε και ο Βασίλης Αφεντουλίδης στα -46κ.

Συμμετείχαν επίσης στους Εφήβους οι Θάνος Αρβανίτης και Παναγιώτης Στελλάκης στα -60κ., Στρατής Νικολέτος στα -66κ. και Δημήτρης Ανδρίτσος στα -73κ.
Τέλος, στους Νέους Ανδρες συμμετείχε ο Ιορδάνης Πέτρου στα -73κ.

Θερμά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας, στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν, στον προπονητή και τους βοηθούς του και σε ολόκληρο το τμήμα για την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του, που τιμά τα χρώματα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. σε όλη την Ελλάδα.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana