Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

SIMA PGSS

 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα μέτρα που θα ισχύσουν στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή, κατόπιν της σχετικής απόφασης του Υπουργού Αθλητισμού και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτό και λόγω του αιτήματος της ΠΑΕ Ηρακλής για χορήγηση 700 εισιτηρίων, παραχωρήθηκε η θύρα 2 του σταδίου της Νέας Σμύρνης, ως η μόνη, βάσει της άδειας λειτουργίας του γηπέδου, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιο αριθμό φιλάθλων.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ σε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο για τον σύλλογο και κατ εξαίρεση μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως μετακινηθούν στις θύρες 4 και 7. Για το σκοπό αυτό η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ορίζει το εισιτήριο για τις συγκεκριμένες θύρες στα 10 ευρώ (5 ευρώ παιδικό), ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στη Θύρα 2 θα μπορούν να εισέρχονται με την επίδειξη του εισιτηρίου τους, στις θύρες 4 και 7.

Ως εκ τούτου οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ηρακλή ορίζονται ως εξής:

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρα 4 και 7: 10 ευρώ (5 ευρώ παιδικό)

Θύρα 5/6 Α και Γ: 20 ευρώ

Θύρα 5/6 Β: 25 ευρώ

VVIP: 50 ευρώ

Για τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ λειτουργεί το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το οποίο θα είναι ανοικτό μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Για τους φιλάθλους του Ηρακλή θα γίνεται από την είσοδο της Θύρας 1 επί της οδού Σοφούλη, όπου θα υπάρχει και αντίστοιχο εκδοτήριο, το οποίο θα ξεκινήσει την διάθεση εισιτηρίων από τις 15:00. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana