Δελτίο Τύπου Παρασκευής 03/04

Δελτίο Τύπου Παρασκευής 03/04

ouzounidis neasmirni

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Απριλίου στις 15:00. Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, είχαν καταρτίσει πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.

Ο Απόστολος Γιάννου για μια ακόμα ημέρα, ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου. Προς το τέλος της προπόνησης, πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

daras mouzakitis

Στον αγωνιστικό χώρο βγήκε για πρώτη φορά μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε και ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, ο οποίος και εκτέλεσε πρόγραμμα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και προέδρου της ομάδας, Χρήστου Δάρα. Ο νεαρός παίκτης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αριέλ Ιμπαγάσα και Ξενοφώντας Πάνος συνέχισαν για μια ακόμα ημέρα το πρόγραμμα αποκατάστασής τους, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

diterma

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί με χαλάρωμα που θα γίνει στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 11:00. Ακολούθως θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίζουν την αποστολή του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.

ouzounidis neasmirni daras mouzakitis diterma
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana