Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές Κ20-Κ17

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές Κ20-Κ17

pavlopoulos geniki

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Μεγάλη Τετάρτη οι δοκιμές ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις ομάδες Κ20 και Κ17 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις “Foos de Foot” στη Βάρη, υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Αντώνη Μανίκα, του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Γιάννη Παυλόπουλου, των προπονητών των ομάδων Κ20 Δημήτρη Κοροπούλη και Κ17 Δημήτρη Κουζηνό και του υπεύθυνου λειτουργίας των Ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην Βάρη, Στέλιου Αποσπόρη.

pavlopoulos manikas

Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Γιάννης Παυλόπουλος, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών μιλώντας στο panionios.gr τόνισε: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία των δοκιμών. Παιδιά με πλούσιο ταλέντο έλαβαν μέρος σε αυτές και πιστεύω αυτοί που θα κληθούν να στελεχώσουν τις ομάδες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πραγματικά θα είναι άξιοι συνεχιστές της πορείας τους.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους νεαρούς προπονητές Νίκο Λάρδα, Γιώργο Σωτηρόπουλο και Αντώνη Σαβαρλή, που έφεραν εις πέρας όλο το πρόγραμμα των δοκιμών, καθώς επίσης και τον υπεύθυνο λειτουργίας των Ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Στέλιο Αποσπόρη, αλλά και την διεύθυνση του”Foos de Foot” για τις άρτιες εγκαταστάσεις, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν και στο μέλλον”.

pavlopoulos proponites

kouzinos vari

pavlopoulos geniki pavlopoulos manikas pavlopoulos proponites kouzinos vari
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana