Η προπόνηση της Παρασκευής 17/4

Η προπόνηση της Παρασκευής 17/4

proponisi17

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και τακτικής.

filippis174

Οι τερματοφύλακες, Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Γιαννακόπουλος, Μανώλης Καλογεράκης, εκτέλεσαν το πρόγραμμά τους, υπό την επίβλεψη του προπονητή τους, Βαγγέλη Φιλιππή και στην συνέχεια ενσωματώθηκαν  στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

giannou pisina

Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης και ο Απόστολος Γιάννου, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στην πισίνα των εγκαταστάσεων του σταδίου Νέας Σμύρνης, υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Τάσου Πλιάγκου. Ο Απόστολος Γιάννου από το Σάββατο επιστρέφει στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και των υποχρεώσεων της ομάδας.

proponisi174

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα προπόνησης και πλέον μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας. Τέλος, ο Στέλιος Ποζατζίδης, υποβλήθηκε στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου σε μαγνητική τομογραφία από τον πρόεδρο και γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα. Οπως διαπιστώθηκε, ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στη λεκάνη και θα πρέπει να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας περιόδου.

proponisi17 filippis174 giannou pisina proponisi174
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana