ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

OPADOI KAPNOGONA

 

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την Κυριακή δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι τελικός. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τον αγώνα αυτό. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία, καλούν τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό της και να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θέλοντας να δώσει την δυνατότητα σε όλο τον «κυανέρυθρο κόσμο» να βρεθεί στο στάδιο, αποφάσισε να ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ. Η τιμή αφορά τις θύρες 2, 3, 4 και 7 για τις οποίες θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ (εκτός της θύρας 3). Στην θύρα 5/6 οι τιμές είναι οι εξής: Τμήμα Α και Γ 20 ευρώ, Τμήμα Β 25 ευρώ, VVIP 50 ευρώ.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Μαΐου: 10:00 έως 15:00 από τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Μαΐου: 10:00 έως 15:00 από τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Μαΐου: 10:00-19:45 στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα και από τις 15:00 έως τις 19:45 και από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της Αστυνομίας, η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους κατόχους Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου οι οποίοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ΚΑΙ την Αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana