Δήλωση Νίκου Ζαμάνη

Δήλωση Νίκου Ζαμάνη

zamanis daras ibagasa

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκος Ζαμάνης, έκανε την Δευτέρα την ακόλουθη δήλωση στο panionios.gr:

“Εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, που γέμισε το στάδιο της Νέας Σμύρνης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και συνέβαλλε τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την Κυριακή δεν πανηγύρισε την παραμονή του στην κατηγορία. Δεν αρμόζει στην Ιστορία της ομάδας μας να είναι τόσο χαμηλά ο πήχης. Πανηγύρισε όμως την επιβίωσή του, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις και στα δικά του παιδιά, όπως είδε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, διαψεύδοντας παράλληλα αυτούς που τον θεωρούσαν «εύκολο θύμα» και που τον στοχοποίησαν από την αρχή, αλλά και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Για εμάς από σήμερα ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος 2015-16. Μας περιμένει πολύ δουλειά προκειμένου να προετοιμαστούμε για μια ακόμα δύσκολη χρονιά, στην οποία θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον σύλλογο στην θέση που του αρμόζει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Η διοίκησή μας είναι αποφασισμένη να κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας και ήδη από τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να κάνουμε σημαντικές ανακοινώσεις”.

zamanis daras ibagasa
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana