Ανακοίνωση συνεργασίας με τον Κώστα Δήμου

Ανακοίνωση συνεργασίας με τον Κώστα Δήμου

dimou

 

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή Κωνσταντίνο ΔΗΜΟΥ , που αναλαμβάνει την ομάδα Πόλο Ανδρών και του εύχεται καλή επιτυχία .

Σύντομο βιογραφικό
Ο Κώστας Δήμου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΦΑ με ειδικότητα Υδατοσφαίρισης . Στο χώρο του Πόλο ξεκίνησε το 1980 σαν αθλητής υδατοσφαίρισης στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης για 16 χρόνια και για άλλα 6 χρόνια στις ομάδες του Ηλυσιακού και του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου.
Σαν προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 στον Ν.Ο.Βουλιαγμένης  στις αγωνιστικές ομάδες του Ομίλου στις μικρές κατηγορίες . Από το 1996 έως  το 2000 εργάστηκε σαν προπονητής στον Ηλυσιακό και από το 2000 έως το 2003 στον ΑΟΠ Παλαιού Φαλήρου στις  μικρές κατηγορίες και βοηθός προπονητή στην Ανδρική ομάδα . Από το 2003 έως το 2011 ήταν προπονητής στις μικρές κατηγορίες του Ν.Ο. Βουλιαγμένης  και βοηθός προπονητής στην ανδρική . Σε όλο αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει με τις ομάδες που προπονούσε,  σωρεία  μεταλλίων στις κατηγορίες Νέων , Εφήβων , Παίδων και Νεανίδων .
Από το 2011 έως το 2015 ήταν προπονητής της Γυναικείας ομάδας Πόλο της Βουλιαγμένης με την οποία κατέκτησε δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα Γυναικών , δύο δεύτερες θέσεις , ενώ είχε και δύο συμμετοχές στο FinalFourτης EuroLeagueΓυναικών ( μια δεύτερη και μία τρίτη θέση ) , καθώς επίσης και μια Τρίτη θέση στο LenTrophyΓυναικών.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ τον καλωσορίζει στην οικογένειά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα . 

dimou
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana