Ο Νίκος Καθάριος στο panionios.gr

Ο Νίκος Καθάριος στο panionios.gr

KATHARIOS

Ο Νίκος Καθάριος, ο οποίος πριν από λίγο διάστημα επέστρεψε στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με ελεύθερη μεταγραφή, μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, για τους λόγους που τον οδήγησαν “να συμφωνήσει αμέσως” με την πρόταση που του έγινε, την εμπειρία του από την περσινή χρονιά, αλλά και τους στόχους που θέτει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πιστεύω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση για την συνέχεια της καριέρας μου. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μια μεγάλη ομάδα και ούτως ή άλλως η εμπειρία που αποκόμισα το περσινό εξάμηνο ήταν καταπληκτική. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν σκέφτηκα κάτι διαφορετικό και ουσιαστικά συμφώνησα με την διοίκηση σε λίγα λεπτά”, είπε αρχικά ο νεαρός παίκτης.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Αποτελεί λοιπόν τιμή για μένα, το γεγονός ότι ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης μου έδειξε την εμπιστοσύνη του και πλέον αυτό που μένει είναι να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω, τόσο τον ίδιο, όσο και την διοίκηση της ομάδας”.

Ο Νίκος Καθάριος, κατέληξε λέγοντας: “Μας περιμένει μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, όπου θα πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μια ομάδα που διαθέτει ενθουσιασμό και με όπλο το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και το ότι η διοίκηση είναι συνεχώς κοντά μας, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ εκεί που του αξίζει”.

KATHARIOS
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana