Ο Αγιασμός για την περίοδο 2015-16

Ο Αγιασμός για την περίοδο 2015-16

agiasmos 2015

Σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, τελέστηκε την Τετάρτη ο Αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσίασε στο φίλαθλο κοινό, το έμψυχο δυναμικό για τη νέα περίοδο, αλλά και το νέο ιδιόκτητο και υπερσύγχρονο λεωφορείο της ομάδας.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Μπρούνο Χαλκιαδάκης, Τάσος Καραμάνος, Σωκράτης Διούδης, Βασίλης Πατσατζόγλου, Γιώργος Μπλέτσας, Νίκος Καθάριος, Σπύρος Ρισβάνης.

poulman2015

Δηλώσεις έκαναν οι διοικητικοί ηγέτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Χρήστος Δάρας, Νίκος Ζαμάνης. Αναλυτικά:

Χρήστος Δάρας: «Η φετινή χρονιά ελπίζουμε με τις υποδείξεις του προπονητή και με τις μεταγραφές που κάναμε θα οδηγήσει ώστε να παίξουμε ομορφότερο ποδόσφαιρο και το κυριότερο να μην έχουμε ξανά το άγχος της κατηγορίας. Είμαστε σίγουροι ότι θα ξεκινήσουμε και θα τελειώσουμε με την ελπίδα ότι αυτή η ιστορική ομάδα δεν θα κινδυνέψει ξανά»

 Νίκος Ζαμάνης: «Μετά από 1,5 χρόνο βαριάς βαριάς δουλειάς και μεγάλου άγχους που πέρασε ο σύλλογος και μέσα από την προσπάθεια την δικιά μας έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στο σήμερα να φτιάξουμε μια ομάδα που έχει πλέον ρόστερ και πάνω σε αυτό χτίσαμε την φετινή ομάδα. Πιστεύουμε ότι το ρόστερ αυτό θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ο σύλλογος αυτός είναι μεγάλος, είναι βαριά η φανέλα του Πανιωνίου και οι παίκτες το έχουν εμπεδώσει. Για να μην λέμε μεγάλα λόγια όλα θα φανούν στο γήπεδο. Έχουμε καλύτερη ποιότητα και καλύτερο σύνολο και θέλουμε να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο να αγαπήσει την προσπάθεια που έχουμε κάνει και να μας υποστηρίξουν γιατί το αξίζουν τα παιδιά ο προπονητής κι εμείς».

Όσον αφορά το κοινό πλάνο που υπάρχει τόνισαν με μια φωνή: «Υπάρχει κοινό πλάνο, έχουμε κοινές φιλοδοξίες και θα το πετύχουμε».


agiasmos 2015 poulman2015
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana