Επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου

Επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου

eidiko sxoleio

Αντιπροσωπεία των παικτών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, αποτελούμενη από τους Νίκο Παπαδόπουλο, Τάσο Μπακασέτα και Καρίμ Ανσαριφάρντ, επισκέφτηκε την Πέμπτη το πρωί το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Αγίου Δημητρίου.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της οργάνωσης από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ της μαθητικής κερκίδας και της πρόσκλησης των μαθητών του ΕΕΕΕΚ στον αγώνα με την Βέροια.

eidiko sxoleio3

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, συνοδευόμενοι από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Σωτήρη Κοκκώνη και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Γιώργο Μπιτσικώκο, παρέδωσαν στα παιδιά αναμνηστικά δώρα και στην διεύθυνση του σχολείου τις προσκλήσεις προκειμένου να μοιραστούν στους μαθητές για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής. Φυσικά οι παίκτες έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μαθητές, οι οποίοι και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους, αλλά και να αποσπάσουν τα απαραίτητα αυτόγραφα. Απαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον αγώνα της Κυριακής, με την ελπίδα ότι θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια ακόμα νίκη του Ιστορικού στο φετινό πρωτάθλημα.

Η σημερινή επίσκεψη αποτελεί την απαρχή των ενεργειών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, προκειμένου σε κάθε αγώνα, η νεολαία της Νέας Σμύρνης, αλλά και των γύρω περιοχών να αποκτήσει πρόσβαση στο στάδιο της πόλης και να παρακολουθεί τα παιχνίδια των “κυανέρυθρων”. Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί ανάλογη επίσκεψη στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης.

eidiko sxoleio2

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana