Τα εισιτήρια με Βέροια

Τα εισιτήρια με Βέροια

Η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τη Βέροια, θα ξεκινήσει το Σάββατο. Για το σκοπό αυτό, θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, από τις 12:00 έως και τις 20:00. Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη Αστυνομική Ταυτότητας, καθώς και ο ΑΜΚΑ.

Και σε αυτό τον αγώνα, θα λειτουργήσει κανονικά η μαθητική κερκίδα. Ολοι οι αθλητές των ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μέχρι 15 ετών, καθώς και οι μαθητές των σχολείων της Νέας Σμύρνης (έως 15 ετών), θα εισέλθουν δωρεάν, με την επίδειξη της αθλητικής ή μαθητικής τους ταυτότητας. Η είσοδός τους θα γίνει από την Θύρα 2, τμήμα της οποίας θα απαρτίζει την μαθητική κερκίδα.

Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα), το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Παράλληλα το εκδοτήριο της Σοφούλη, θα είναι ανοικτό την Κυριακή από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 2: 10 ευρώ

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ

Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ

Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ

VVIP: 70 Ευρώ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σας καλεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου όλοι μαζί να συμπαρασταθούμε στις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών και να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Την Κυριακή ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana