Την Παρασκευή τα εισιτήρια με Καλλονή

Την Παρασκευή τα εισιτήρια με Καλλονή

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο την Καλλονή. Για το σκοπό αυτό θα λειτουργήσει το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 20:00. Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και το Σάββατο (ημέρα του αγώνα). Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων τους, για την δική τους εξυπηρέτηση και προκειμένου να αποφευχθεί η αναμονή τους στα εκδοτήρια.

Τα παιδιά των Ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (έως 15 ετών) καθώς και οι μαθητές των σχολείων της Νέας Σμύρνης (έως 15 ετών), θα εισέρχονται στο στάδιο από την Θύρα 2 ΔΩΡΕΑΝ, με την επίδειξη των αθλητικών ή μαθητικών ταυτοτήτων τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 2: 10 ευρώ

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ

Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ

Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ

VVIP: 70 ευρώ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, σας καλεί το Σάββατο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση μιας ακόμα νίκης στο φετινό πρωτάθλημα. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana