Διαπιστεύσεις ΜΜΕ με Παναθηναϊκό

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ με Παναθηναϊκό

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων δημοσιογράφων, λαμβάνοντας ως δεδομένο την αυξημένη ζήτηση σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χώρο δημοσιογραφικών θεωρείων στο στάδιο Νέας Σμύρνης και έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Π.Σ.Α.Τ. (ο οποίος θα εγκρίνει και την τελική λίστα) ανακοινώνει ότι:
* Για τον αγώνα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 13/09/2015 μεταξύ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και Παναθηναϊκού, θα εκδοθούν διαπιστεύσεις για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που θα καλύψουν τον αγώνα.

Οι διαπιστεύσεις αυτές θα δοθούν ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ στους κατόχους δημοσιογραφικών ταυτοτήτων του ΠΣΑΤ, των δημοσιογραφικών Ενώσεων και των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων της ΓΓΑ και θα μοιραστούν ως εξής:

Αθλητικές εφημερίδες: 2
Πολιτικές εφημερίδες: 1
Ραδιόφωνα: 2
Αθλητικές ιστοσελίδες: 1

* Στον αγώνα της Κυριακής ΔΕΝ θα ισχύσουν ταυτότητες πάσης φύσεως χωρίς διαπίστευση.
* Οι διαπιστεύσεις θα παραλαμβάνονται την ημέρα του αγώνα από τη Θύρα 4 του σταδίου της Ν. Σμύρνης, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 και με την επίδειξη της αντίστοιχης δημοσιογραφικής ταυτότητας.

* Αιτήματα για διαπιστεύσεις γίνονται δεκτά το αργότερο μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο e-mail: press@panionios.gr

Όσα ΜΜΕ ή δημοσιογράφοι δεν αιτηθούν διαπίστευση, ή δεν τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα αποστολής αιτήσεων ή δεν είναι κάτοχοι δημοσιογραφικών ταυτοτήτων ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ στο στάδιο.

(Από τα ανωτέρω εξαιρούνται οι συνάδελφοι που θα εργάζονται για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα).

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana