Η αποστολή για τον αγώνα με την Καλλονή

Η αποστολή για τον αγώνα με την Καλλονή

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή. Μετά το τέλος της, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ποζατζίδης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Β. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται το Σάββατο η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μυτιλήνης. Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ το εκδοτήριο της Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Υπενθυμίζεται ότι οι αθλητές των ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ καθώς και οι μαθητές των σχολείων της Νέας Σμύρνης (άπαντες έως 15 ετών) θα εισέρχονται στο στάδιο ΔΩΡΕΑΝ, από την Θύρα 2 και μόνο με την επίδειξη της αθλητικής ή μαθητικής τους ταυτότητας.

Για την αγορά εισιτηρίου, απαραίτητη είναι η προσκόμιση στα εκδοτήρια της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και του ΑΜΚΑ. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συνιστά στους φιλάθλους της, να προσέρθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για την αγορά εισιτηρίου, προκειμένου να αποφύγουν την καθυστέρηση στα ταμεία.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 2: 10 ευρώ

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ

Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ

Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ

VVIP: 70 ευρώ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των προπονητών και των ποδοσφαιριστών, προκειμένου όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το Σάββατο… ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana