Αποστολή και εισιτήρια για το ματς με Παναιτωλικό

Αποστολή και εισιτήρια για το ματς με Παναιτωλικό

ouzounidis_kola

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος της, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, τη οποία αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, Κόρμπος, Τασουλής, Ποζατζίδης, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Πατσατζόγλου, Καθάριος, Χαλκιαδάκης.

Στο μεταξύ, η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό τόσο το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα (θα εξυπηρετεί τις θύρες 2 και 3), όσο και της Σοφούλη (θα εξυπηρετεί τις θύρες 4, 5/6, 7). Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και η προσκόμιση του ΑΜΚΑ. Ωστόσο όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana