Αποστολή και εισιτήρια για το ματς με Παναιτωλικό

Αποστολή και εισιτήρια για το ματς με Παναιτωλικό

ouzounidis_kola

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος της, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, τη οποία αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, Κόρμπος, Τασουλής, Ποζατζίδης, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Πατσατζόγλου, Καθάριος, Χαλκιαδάκης.

Στο μεταξύ, η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό τόσο το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα (θα εξυπηρετεί τις θύρες 2 και 3), όσο και της Σοφούλη (θα εξυπηρετεί τις θύρες 4, 5/6, 7). Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και η προσκόμιση του ΑΜΚΑ. Ωστόσο όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ.

stixoiman
kraft
avance
mirodies
mirodies