Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στηρίζει την “Make a Wish” Ελλάδος

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στηρίζει την “Make a Wish” Ελλάδος

kalapaidia_make1

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στέκεται δίπλα στην “Make A Wish” Ελλάδος και στις προσπάθειες που κάνει για την πραγματοποίηση των ευχών, των σημαντικότερων συμπολιτών μας, των παιδιών. Αντιπροσωπεία της διοίκησης, αποτελούμενη από τους κ.κ. Μιγόπουλο, Κατσιγιάννη, καθώς και οι ποδοσφαιριστές, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Σωκράτης Διούδης παρεβρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που οργάνωσαν από κοινού οι ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και το μουσικό μεζεδοπωλείο “Τα Καλά Παιδιά”. Ολα τα έσοδα της άκρως επιτυχημένης βραδιάς, διατέθηκαν στην “Make A Wish” Ελλάδος.

kalapaidia_make

Τη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι τρεις από τους σημαντικότερους χορηγούς της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και συμπαραστάτες της διοίκησης, κ.κ. Κυριάκος Σκούρας (Ranch), Νίκος Παρασκευόπουλος (MEXX), Γιάννης Καπετανάκης (Transcombi SA).

kalapaidia_make3

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Νίκος Μιγόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων: “Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πάντοτε θα στηρίζει τέτοιες προσπάθειες. Στους δύσκολους καιρούς που όλοι μας βιώνουμε, η μοναδική λύση είναι η αλληλεγγύη. Στόχος μας είναι να κάνουμε έστω και ένα παιδί να χαμογελάσει. Αν το καταφέρουμε, τότε είμαστε επιτυχημένοι”.

kalapaidia_make4

kalapaidia_make2

kalapaidia_make2 kalapaidia_make4 kalapaidia_make3 kalapaidia_make kalapaidia_make1
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana