Μπακασέτας: “Τιμή να γράφεσαι στην ιστορία του συλλόγου”

Μπακασέτας: “Τιμή να γράφεσαι στην ιστορία του συλλόγου”

BAKASETAS_ZAMANIS

Ο Τάσος Μπακασέτας βραβεύτηκε το Σάββατο από τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, κ. Νίκο Ζαμάνη, ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 28ης αγωνιστικής, αλλά παράλληλα και ο παίκτης που σημείωσε και το καλύτερο γκολ σε αυτή την αγωνιστική. Η βράβευση έγινε στο Μουσείο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον παίκτη να δέχεται τις ευχές για ανάλογη συνέχεια με την “κυανέρυθρη” φανέλα.

Ο Τάσος Μπακασέτας, στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε: “Σίγουρα όταν υπάρχουν ατομικοί τίτλοι είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον κάθε ποδοσφαιριστή, είμαι πολύ χαρούμενος που τα βραβεία συνδυάστηκαν και με νίκη της ομάδας, και συνεχίζουμε να είμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και πολύ κοντά στο στόχο. Πλέον το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό που ξεκίνησε και όπως είπα, είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Αφιερώνω αυτά τα βραβεία στην οικογένειά μου και στον Θεό. Για μένα η επιβράβευση των κόπων μου θα έρθει όταν η ομάδα πετύχει τους στόχους της. Αν στο τέλος η ομάδα κατακτήσει μια θέση στα play off ή τη θέση που θέλει τότε θα μπορώ να πω ότι οι κόποι μου ανταμοίβονται. Πρώτα έρχεται η ομάδα και μετά η ατομική επιβράβευση”.

Παράλληλα ο Τάσος Μπακασέτας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι μπήκε στην λίστα με τους παίκτες που έχουν σημειώσει χατ τρικ με την φανέλα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, κάτι που τον έκανε να τονίσει: “Είναι τιμή μου που γράφτηκα στην ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με το χατ τρικ, είναι ωραίο για κάθε ποδοσφαιριστή να μένει στην ιστορία του συλλόγου στον οποίο αγωνίζεται”.

BAKASETAS2TROPAIA

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, κ. Νίκος Ζαμάνης τόνισε: “Η ομάδα προχωρά προς τους στόχους που έχει βάλει και είμαστε χαρούμενοι για ένα παιδί που έχει προσφέρει τα πάντα και κατά συνέπεια αξίζει να έχει τέτοιες διακρίσεις”.

BAKASETAS_ZAMANIS_DARAS_NALITZIS

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana