Αποστολή και εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Αποστολή και εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης, Κ. Βλάχος, Ποζατζίδης.

Στο μεταξύ, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση και όλα δείχνουν ότι την Κυριακή ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα δώσει βροντερό παρόν στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Για το σκοπό αυτό, το Σάββατο είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Την Κυριακή θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana