Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αυτό με τον Ατρόμητο, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου με χαλάρωμα των ποδοσφαιριστών στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Μετά το τέλος, ο προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία μετέχουν 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Ποζατζίδης, Τασουλής, Μπλέτσας, Κώστας Βλάχος, Κόρμπος, Καθάριος, Μπαργκάν, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος, Μασούρας, Πινιώτης.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, θα τιμηθούν οι ομάδες του 1979 και του 1998 που κατέκτησαν και τα δύο κύπελλα Ελλάδος του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Η βράβευση θα λάβει χώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ το γεγονός πως πρόκειται για το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, έχει κάνει αρκετούς φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να έχουν ήδη αγοράσει τα εισιτήριά τους.

Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά το Σάββατο από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό μέχρι τις 20:00. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ το εκδοτήριο της Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν είναι απαραίτητο να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana