Ειδική προσφορά από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Ειδική προσφορά από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Νέα ειδική προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ στους φιλάθλους της. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, αποφάσισε να υπάρξει πακέτο εισιτηρίων για τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της περιόδου, με προνομιακές τιμές σε συγκεκριμένες θύρες.

Στο πλαίσιο αυτό, για την αγορά πακέτου εισιτηρίων γα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

 

ΘΥΡΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΔΥΟ ΑΓΩΝΩΝ
ΘΥΡΑ 2 10 + 10= 20 ευρώ 15 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 4 & 7 15 + 15= 30 ευρώ 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 5/6 Α & Γ 25 + 25= 50 ευρώ 35 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και του πακέτου της ειδικής προσφορά για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ οι γυναίκες και τα παιδιά έως 14 ετών θα μπορούν να εισέρχονται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης δωρεάν, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Τέλος αγορά εισιτηρίων, τόσο των μεμονωμένων, όσο και αυτών της ειδικής προσφοράς μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω της VIVA στην διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panionios-eisitiria-agonon-2015-16/

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana