Η προπώληση των εισιτηρίων με ΑΕΚ

Η προπώληση των εισιτηρίων με ΑΕΚ

Η προπώληση των εισιτηρίων για την τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς, αυτή με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει από την Κυριακή, προκειμένου να έχουν την δυνατότητα όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αλλωστε η ζήτηση είναι μεγάλη, καθώς άπαντες θέλουν να βρεθούν στο παιχνίδι της Τρίτης, το οποίο θα αποτελέσει και την γιορτή της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ οικογένειας για την επιτυχημένη χρονιά που ολοκληρώνεται. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καλεί τον φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο, προκειμένου να όλοι μαζί να γιορτάσουμε την επιστροφή της ομάδας μας, όχι μόνο στις κορυφαίες θέσεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και παράλληλα να ευχαριστήσουμε τους προπονητές και τους παίκτες για τις στιγμές που μας χάρισαν φέτος.

Στο πλαίσιο αυτό, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό την Κυριακή από τις 12:00 έως και τις 20:00. Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της διοίκησης η είσοδος των γυναικών και των παιδιών μέχρι 14 ετών θα είναι δωρεάν.

Για την έκδοση εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, αλλά και του ΑΜΚΑ. Ωστόσο όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana