Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, θα συνεχιστεί την Τρίτη, ημέρα του αγώνα ως εξής. Από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, ο οποίος θα αποτελέσει και την φιέστα για την εξαιρετική αγωνιστική πορεία της ομάδας και την επιστροφή της, όχι μόνο στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, εφιστά την προσοχή στον φίλαθλο κόσμο για την προστασία της έδρας μας.

Την Τρίτη, παρακολουθούμε τον αγώνα, δίνουμε τα συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, αλλά και τους ποδοσφαιριστές για τις στιγμές που μας χάρισαν, αλλά πολύ περισσότερο προστατεύουμε την έδρας μας από το ενδεχόμενο τιμωρίας και επιβολής προστίμων.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν εκ νέου το ΑΜΚΑ τους.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana