Ανακοίνωση για το φιλικό με τη Λάρισα

Ανακοίνωση για το φιλικό με τη Λάρισα

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ, που θα γίνει την Τετάρτη 3 Αυγούστου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, στις 18:30, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αποφάσισε τα εξής:

Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2016-17 ισχύουν κανονικά. Προκειμένου όμως οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας στην Θύρα 2, να προστατευθούν από την ζέστη και τον ήλιο, η συγκεκριμένη θύρα δεν θα ανοίξει. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 2 θα εξυπηρετηθούν από τις θύρες 4, 5/6 και 7 όπου η είσοδός τους θα γίνει με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Για τους φιλάθλους που δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας, οι πωλήσεις τους θα συνεχιστούν κανονικά την Τετάρτη με το ωράριο να προσαρμόζεται για τις ανάγκες του φιλικού. Ετσι οι πωλήσεις θα γίνονται από τις 10:00 έως και τις 16:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυττίου 36 και Κων. Παλαιολόγου), ενώ από τις 16:00 έως και τις 19:30 θα γίνονται από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα.

Η τιμή του εισιτηρίου για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ορίζεται στα 5 ευρώ (γενική είσοδος), ενώ για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

fbcover1

 

fbcover1
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana