Ισοπαλία στο φιλικό για ιερό σκοπό

Ισοπαλία στο φιλικό για ιερό σκοπό

ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - Á×ÁÑÍÁÉÊÏÓ (ÖÉËÉÊÏ)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον Αχαρναϊκό, που διεξήχθη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης το Σάββατο.

Το φιλικό παιχνίδι είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο κόσμος της Νέας Σμύρνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έσπευσε στο στάδιο προκειμένου να ενισχύσει τον ιερό αυτό σκοπό. Οι εισπράξεις της αναμέτρησης, θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει στο όνομα του παίκτη, προκειμένου αυτός να μεταβεί στην Βοστώνη των ΗΠΑ για θεραπεία.

Ως εκ τούτου, το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα. Στα αξιοσημείωτα πάντως της αναμέτρησης, η πρώτη εμφάνιση του Νταβίντ Ενγκόγκ με την “κυανέρυθρη φανέλα”.

Οι συνθέσεις των ομάδων: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Τασουλής, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Κόρμπος, Κρητικός, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Φούντας, Ολαϊτάν. Αγωνίστηκαν και οι: Γκιοατά, Πινιώτης, Μπιμάι, Οικονομίδης, Αντωνακόπουλος Σταυρόπουλος, Ενγκόγκ, Θεοδωρόπουλος.

Αχαρναϊκός (Δημήτρης Αρναούτης): Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Τσεμπερίδης, Μάρης, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Τζιώρας, Ματσούκας. Αγωνίστηκαν και οι: Ψύχος, Τσαλικίδης, Παπανικόλας, Καραντασιάδης, Ψιάμος, Ουερέ, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Πλαβούκος.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Γκάμαρης (Αθηνών), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας), Δόσης (Αθηνών), οι οποίοι και διηύθυναν τον αγώνα αμισθί, προκειμένου να συνεισφέρουν στον φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana