ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΟΚ

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΟΚ

 ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ IRAKLIS - PANIONIOS (SUPERLEAGUE 2016-2017)

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού της, ανακοινώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 17:15 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως τις 20:00.

Τις ίδιες ώρες θα λειτουργήσει το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα και την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο. Παράλληλα όμως, για την αποφυγή του συνωστισμού και λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών για την καταγραφή των στοιχείων ταυτότητας, αλλά και των αριθμών ΑΜΚΑ, οι πωλήσεις των εισιτηρίων θα γίνονται τις ίδιες ώρες και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυτίου 36 και Κων. Παλαιολόγου).

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα,οι πωλήσεις των εισιτηρίων θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, αλλά και από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη, τα οποία και θα είναι ανοικτά από τις 10:00 μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 2: 10 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ

Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ

Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, προστατεύουμε την έδρα μας και ενισχύουμε την ομάδα μας μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια, προκειμένου να πανηγυρίσουμε μία ακόμα μεγάλη επιτυχία.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana