ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

panigiriko_xanthi

Από το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 17:15. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού και προς αποφυγή της ταλαιπωρίας, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συστήνει την έγκαρη προμήθεια εισιτηρίων.

Για το σκοπό αυτό, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό την Τετάρτη μέχρι και τις 20:00. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα λειτουργήσει στο ίδιο ωράριο, από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Παράλληλα όμως, πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Αδραμυτίου 36 και Κων. Παλαιολόγου.

Την Κυριακή ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια, τόσο του Αγίου Ανδρέα, όσο και της Σοφούλη, θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για την έκδοση εισιτηρίου, είναι υποχρεωτική η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αποτελεί μια ακόμα μεγάλη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. ΟΛΟΙ μας προστατεύουμε την έδρα μας και βοηθάμε την ομάδα μας να φτάσει σε μια ακόμα επιτυχία, με κόσμιο τρόπο και μέσα σε αθλητικό πλαίσιο.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana