Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

 

ÅËÉÏÕÍÏÕÓÉ ÁÍÔÙÍÉÁÄÇÓ ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ PANIONIOS - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2016-2017)

Ενας ακόμα ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ επέστρεψε την Τρίτη στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Ο λόγος για τον Μάριο Αντωνιάδη, ο οποίος και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου. Πλέον τέθηκε κανονικά και αυτός στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και των συνεργατών του.

Η προπόνηση της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Φυλής. Το πρόγραμμα περιλάμβανε και πάλι ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και τακτικής. Το δικό τους πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Βαγγέλη Φιλιππή ακολούθησαν οι τερματοφύλακες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Παράλληλα οι Γκιοατά, Ολαϊτάν, συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, στο οποίο περιλαμβάνονταν και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Και οι δύο μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς.

Από την προπόνηση απουσίασαν μόνο οι διεθνείς, Ανσαριφάρντ, Σοτζέι και Μπεν, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη το πρωί στο στάδιο της Φυλής. Τέλος το Σάββατο θα διεξαχθεί δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana