Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

 ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ PANIONIOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2016-2017)

Με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς διάθεσης των εισιτηρίων, ξεκίνησε η προπώληση για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Ο κόσμος του Ιστορικού, έδειξε με το “καλημέρα” την διάθεσή του να βρεθεί στο γήπεδο και να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών και των προπονητών για την κατάκτηση μίας ακόμα νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Παρασκευή. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 14:00 έως και τις 20:00 ενώ το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 10:00. Λόγω της αυξημένης ζήτησης και προκειμένου να μην υπάρξουν φαινόμενα συνωστισμού στα εκδοτήρια, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εφιστά την προσοχή των φιλάθλων για τον αγώνα του Σαββάτου, προκειμένου να προστατευτεί η έδρα μας. Στηρίζουμε την ομάδα μας και αποτρέπουμε τον οποιονδήποτε που τυχόν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στο “σπίτι” μας.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana