ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΞΑΝΘΗ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΞΑΝΘΗ

 ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ PANIONIOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2016-2017)

Την Πέμπτη θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο την Ξάνθη. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σας καλεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου όλοι μαζί να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των παικτών και των προπονητών της ομάδας μας, για την κατάκτηση μίας ακόμα νίκης στο φετινό πρωτάθλημα. Η παρουσία σας, θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ούτως ώστε μετά το τέλος της αναμέτρησης μία ακόμα γιορτή να λάβει χώρα στο γήπεδό μας. Και φυσικά συμπαραστεκόμαστε στην ομάδα μας και αποτρέπουμε δυναμικά αυτούς που τυχόν θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα την Πέμπτη στις 14:00 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 20:00. Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο το εκδοτήριο θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 20:00. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια, τόσο του Αγίου Ανδρέα, όσο και της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ στον αγώνα της Κυριακής, θα είναι ελεύθερη η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 15 ετών. Η είσοδός τους θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1 και από εκεί θα κατευθύνονται στην Θύρα 2.

 

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana