Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ZAMANIS_OIKONOMOY

Ο Βαγγέλης Οικονόμου βραβεύτηκε την Τετάρτη για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η βράβευση του έμπειρου αμυντικού, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο του Πανιωνίου από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Νίκο Ζαμάνη.

Στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Οικονόμου, τόνισε μεταξύ άλλων:

Για το βραβείο του mvp:
“Είναι πολύ σημαντικό για μένα που βγήκα mvp της αγωνιστικής. Ιδιαίτερα γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για την ομάδα μου στην έδρα του Ολυμπιακού. Αυτό το βραβείο έρχεται για μένα μετά από μια πολύ σημαντική νίκη που κάναμε μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα το είχα κατακτήσει. Επίσης το αφιερώνω στους φιλάθλους μας γιατί είναι μια ιστορική νίκη για τον Πανιώνιο”.

Για το αν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτής της νίκης:
“Είναι μια νίκη για εμάς και μόνο. Απλά ο όγκος της νίκης ήταν μεγάλος, όμως για εμάς παραμένει μια νίκη και τρεις βαθμοί”.

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα:
“Εχουν μείνει ακόμα 5 αγωνιστικές. Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια και θέλουμε να συνεχίσουμε με ανάλογα αποτελέσματα. Πιστεύω να καταφέρουμε να πάρουμε μια καλή θέση για τα πλέι οφ”.

Για τον στόχο στα πλέι οφ:
“Θα κυνηγήσουμε το καλύτερο. Δεν έχουμε ταβάνι”.

ÂÑÁÂÅÕÓÇ ÔÏÕ ÂÁÃÃÅËÇ ÏÉÊÏÍÏÌÏÕ ÙÓ MVP ÔÇÓ 22çò ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇÓ

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana