ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ20

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ20

ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÍÅÏÉ)

Άνετη εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 σημείωσε η Κ20 ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ απέναντι στην αντίστοιχη της Κέρκυρας για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κοροπούλη, σε ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια, έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα χάρη σε δύο γκολ του Αντωνακόπουλου.

Το πρώτο γκολ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ επιτεύχθηκε ύστερα από γύρισμα του Αναστόπουλου στην μεγάλη περιοχή και πλασέ του Αντωνακόπουλου στο 40’, ενώ το δεύτερο προσωπικό τέρμα του επιθετικού της ομάδας μας ήρθε στο 59’ έπειτα από ατομική ενέργεια.

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κοροπούλη απέδωσαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο 30’ από σουτ του Οικονομίδη.

Η ανωτερότητα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ φαίνεται και από το γεγονός ότι η εστία του τερματοφύλακα Αστρά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Τζιώλης, Μπέτσας, Δαβρής, Μητσιογιάννης, Γκίνης, Γλυνός (79’ Σουσσάνης), Αρσενίδης (72’ Δημητρόπουλος), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Αναστόπουλος (55’ Αποστόλου)

ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÍÅÏÉ)
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana