ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ÂÑÁÂÅÕÓÇ ÔÇÓ ÐÁÅ ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ ÁÐÏ ÔÏ ÅÅÅÅÊ ÁÃÉÏÕ ÄÇÌÇÔÑÉÏÕ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ τιμήθηκε από το ΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου, τόσο για την καταπληκτική της χρονιά και την έξοδο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο και για την φιλοξενία που παρείχε στα παιδιά του σχολείου, στους εντός έδρας αγώνες και την μαθητική κερκίδα.

zamanis_agiosdimitrios2

Αρχικά βραβεύτηκε  ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης για την προσφορά του στο ΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου, αλλά και την απόφασή του να “ανοίξει” τις πόρτες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ στην μαθητιώσα νεολαία της Νέας Σμύρνης και των γύρω περιοχών.

ÂÑÁÂÅÕÓÇ ÔÇÓ ÐÁÅ ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ ÁÐÏ ÔÏ ÅÅÅÅÊ ÁÃÉÏÕ ÄÇÌÇÔÑÉÏÕ

Στο πρόσωπο του αρχηγού Παναγιώτη Κόρμπου, οι υπεύθυνοι του ειδικού σχολείου Αγίου Δημητρίου, τίμησαν την ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που κατέπληξε όλη την φίλαθλη Ελλάδα με τις επιδόσεις της τη φετινή περίοδο.

zamanis_agiosdimitrios4

Παράλληλα τιμήθηκε και ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Σωτήρης Κοκκώνης για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε στους μαθητές του σχολείου, ούτως ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ από τη μαθητική κερκίδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και τη νέα χρονιά, θα συνεχίσει τις δράσεις της, αναφορικά με την μαθητική κερκίδα, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές, τόσο της Νέας Σμύρνης, όσο και των γύρω περιοχών να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας και να ενταχθούν στην ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana