ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

dav

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, τα έργα ανακαίνισής του, υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Συγκεκριμένα, έχει ήδη αρχίσει το “χτίσιμο” των νέων δημοσιογραφικών θεωρείων, αλλά παράλληλα και η ανακατασκευή μέρους των ήδη υπαρχόντων.

dav

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν στην διάθεσή τους, ολοκαίνουργια θεωρεία, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες τόσο για τις ελληνικές αναμετρήσεις, όσο και για τις ευρωπαϊκές. Άλλωστε δημιουργούνται σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA.

dav

Παράλληλα με τα δημοσιογραφικά θεωρεία, σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα συντήρησης των πυλώνων  ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, καθώς και του ηλεκτροφωτισμού ειδικότερα. Όπου κρίθηκε αναγκαίο προστέθηκαν νέοι προβολείς, ενώ έγινε και συντήρηση/καθαρισμός/ρύθμιση των υπαρχόντων, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η απόδοσή τους. Επίσης όλοι οι πυλώνες συντηρήθηκαν και βάφτηκαν, ενώ φυσικά τα έργα συνεχίζονται.

dav

Τέλος, θα γίνει γενικότερη προσπάθεια ανακαίνισης και στους βοηθητικούς χώρους, ενώ όπου κρίνεται αναγκαίο δημιουργούνται και καινούργιες υποδομές.

dav dav dav dav
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana