ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ 2017-18

ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ 2017-18

omadiki_emfaniseis2017-18

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών Luanvi ανακοινώνει τις εμφανίσεις για την περίοδο 2017-18. Τα πρωτοποριακά υλικά της ισπανικής εταιρείας, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εμφάνιση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ την περασμένη περίοδο εγγυούνται το αποτέλεσμα και για τη νέα χρονιά.

Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, φοράει την πρώτη εμφάνιση για τη νέα περίοδο. Η εμφάνιση μοιάζει αρκετά με αυτή της περιόδου 2016-17 με τις κόκκινες και γαλάζιες ρίγες, αυτή που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και ψηφίστηκε ως η καλύτερη της περιόδου σε σχετική ψηφοφορία

.ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÉÙÍÉÏÕ

Ο Εσάν Χατζισαφί, φοράει τη δεύτερη εμφάνιση της νέας περιόδου. Αυτή που παρουσιάστηκε και επίσημα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2016-17 στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η εμφάνιση έχει ρετρό στοιχεία, από την περίοδο 1971 όταν και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είχε καταφέρει να αποκλείσει την μεγάλη Ατλέτικο Μαδρίτης.

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÉÙÍÉÏÕ

Ο Μασούντ Σολεϊμάνι Σοτζέι, φοράει τη φανέλα που χρησιμοποίησε η ομάδα στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια. Η φανέλα η οποία έχει βάση το μπλε χρώμα και διαγώνιες ρίγες, σιέλ και κόκκινη, ενώ το σήμα βρίσκεται μέσα σε λευκό περίβλημα.

masoud_emfanisi

Τέλος, ο Γιάγια Μπανανά, φοράει την 4η εμφάνιση για την περίοδο 2017-18. Μια πρωτοποριακή εμφάνιση που για πρώτη φορά στην ιστορία θα χρησιμοποιήσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η οποία σίγουρα προκαλεί αίσθηση, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

banana_emfanisi

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana