Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

lamprou

Το βραβείο του MVP για την δεύτερη αγωνιστική έλαβε ο Λάζαρος Λάμπρου για την εμφάνιση του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η βράβευση έγινε στο μουσείο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης από τον κ. Δημήτρη Χανιωτάκη, ιδιοκτήτη των καταστημάτων της αλυσίδας Βενέτη, επίσημου υποστηρικτή της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Μετά τη βράβευσή του ο Λάζαρος Λάμπρου είπε:

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Σαφώς και νιώθω χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και μπορώ και βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να δικαιώνω συνέχεια τους ανθρώπους που με πιστεύουν, που με έφεραν εδώ. Τον προπονητή που με βάζει στην βασική ενδεκάδα», δήλωσε αρχικά ο νεαρός επιθετικός.

 

Για την ανάδειξη του ως MVP της αγωνιστικής είπε: «Είναι ένα βραβείο μιας αγωνιστικής. Κάθε εβδομάδα παίζουμε καινούργια παιχνίδια. Οι προσδοκίες υπάρχουν και εύχομαι να είναι το πρώτο από τα πολλά τέτοια βραβεία που θέλω να πάρω. Το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Γιατί μέσα από αυτή τη νίκη κατάφερα να πάρω και αυτό το βραβείο».

 

xaniotakis

Από την πλευρά του ο κ. Χανιωτάκης τόνισε:

«Ο Λάμπρου είναι πάρα πολύ καλός και αυτό που πρέπει να πούμε είναι να του δώσουμε διπλά συγχαρητήρια. Πρώτον για την αγωνιστική του αξία και δεύτερον για το αγωνιστικό του ήθος, το οποίο είναι αντάξιο των προσδοκιών του Πανιώνιου».

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana