ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ Μ.Μ.Ε. ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ Μ.Μ.Ε. ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

pgss

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων δημοσιογράφων, λαμβάνοντας ως δεδομένο την αυξημένη ζήτηση και έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Π.Σ.Α.Τ. (ο οποίος θα εγκρίνει και την τελική λίστα) ανακοινώνει ότι:

 

* Για τον αγώνα του Σαββάτου(14/10, 20:30)  μεταξύ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και Ολυμπιακού για την έβδομη αγωνιστική της Super League Σουρωτή, θα εκδοθούν διαπιστεύσεις για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που θα καλύψουν τον αγώνα.

 

Οι διαπιστεύσεις αυτές θα δοθούν ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ στους κατόχους δημοσιογραφικών ταυτοτήτων του ΠΣΑΤ, των δημοσιογραφικών Ενώσεων και των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων της ΓΓΑ και θα μοιραστούν ως εξής:

 

Αθλητικές εφημερίδες: 2

 

Πολιτικές εφημερίδες: 1

 

Ραδιόφωνα: 2

 

Αθλητικές ιστοσελίδες: 1

 

* Στον αγώνα του Σαββάτου ΔΕΝ θα ισχύσουν ταυτότητες πάσης φύσεως χωρίς διαπίστευση.

* Οι διαπιστεύσεις θα παραλαμβάνονται την μέρα του αγώνα από τη Θύρα 4 του σταδίου της Ν. Σμύρνης, από τις 18:30 μέχρι τις 20:00 και με την επίδειξη της αντίστοιχης δημοσιογραφικής ταυτότητας.

 

* Αιτήματα για διαπιστεύσεις γίνονται δεκτά το αργότερο μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο e-mail: press@panionios.gr.

 

Όσα ΜΜΕ ή δημοσιογράφοι δεν αιτηθούν διαπίστευση, ή δεν τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα αποστολής αιτήσεων ή δεν είναι κάτοχοι δημοσιογραφικών ταυτοτήτων ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ στο στάδιο.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana